web analytics

Zondag

  • 0

Zondag

Zondag Rustdag !!!

 

17-04-2011
Vanmorgen waren we iets later uit bed, het was een uur of 8 toen ik beneden kwam, Skay en Indy lagen allebei nog te slapen, net als de rest van de familie.

Heb maar even een kop koffie gepakt en ben er bij gaan zitten. Om 9 uur kwam er wat leven in de brouwerij. Dus Skay zijn medicijnen gegeven en even uitgelaten.
Met uitlaten denk je dat hij alweer bijna de oude is, want elke boom moet besproeid worden en elke kat die hij tegenkomt moet besprongen worden. Helaas voor hem laat ik dat natuurlijk niet gebeuren, doe nog maar even normaal, want je bent net een week geleden geopereerd.

Thuisgekomen ga ik dan heel druk in de weer om zijn eten klaar te maken, dieetvoer aanmaken met warm water. Even laten staan om af te koelen, dan de carnibest in een andere bak aanmaken met lauw water, wat brokken laten weken en uiteindelijk alles bij elkaar. Als hoogtepunt even wat glucobest erover en klaar is deze delicatesse. Inmiddels staat Skay al (bij wijze van spreken) te kwijlen achter me.
Ik bied hem deze overheerlijke maaltijd aan, maar helaas, er wordt drie keer aan geroken, maar hij hoeft niet. Na een half uur, inmiddels lag hij al te slapen voor zijn bak, haal ik het weg. Het is nu toch al koud dus ook niet meer te eten. Alles in de kliko, maar misschien wil hij alleen vlees. Dus wat Carnibest uit de koelkast, iets verwarmen met warm water en dat aangeboden.

Nou leuk hoor, drie hapjes en hij hoeft niet meer. Ook goed dan maar niet. Het eten weggehaald en heb hem toen niets meer gegeven.

 

De rest van de dag bestaat uit slapen, misschien dat hij gisteren zichzelf teveel vermoeid heeft in de tuin, of is het gewoon nog de narcose, of gewoon moe. Ik weet het niet, maar hij is in ieder geval niet rusteloos, of dat ik merk dat hij pijn, of ergens last van heeft. Dus lekker blijven slapen.

 

Om een uur of 5, ik heb inmiddels de hele Amstel Gold Race bekeken, wordt het toch tijd voor de laatste antibiotica tablet en zijn maagzuurremmers.
We gaan een eindje wandelen, wel veel plassen, maar geen ontlasting. Maar nu wordt het ook tijd voor eten.

Maar weer alleen wat dieetvoer aangemaakt, maar weer trekt Skay zijn neus op, wat nu.
Ik heb nog een paar zakken met Boxerbrokken van Royal Canin staan, ooit eens gewonnen op een wedstrijd in Belgie. Lijkt al heel lang geleden.

Eerst maar eens een brokje proberen, Skay twijfelt iets, maar eet hem toch op, nog een brokje, en nog een brokje. Zowaar lijkt hij het lekker te vinden.
Dus ik zijn bak met wat brokken erin en hij eet zijn hele bak leeg. Het dieetvoer eindigt maar weer in de kliko.
s' Avonds even kijken hoe hij reageert op zijn brokken, maar Skay slaapt.

 

Dus weer iets bereikt vandaag, Skay zit op de brok, want we hebben geen reactie hierop gehad. Voor de rest was de zondag echt een rustdag.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Cloudy
Wind : 7.4 km/h
Humidity : 76%