web analytics

Zaterdag

  • 0

Zaterdag

Zaterdag 16-04-2011

 

Vannacht was de eerste nacht dat ik niet bij Skay geslapen heb, dus om 7.00 uur al even bij hem gekeken.
Ik was denk ik de enige die zich een beetje bezorgd voelde, want Skay lag nog heerlijk te slapen.

Dus noch maar even het bed ingekropen, en om 8 uur onder de douche gesprongen.
Ik moest hem toch met enige dwang uit de bench krijgen, want echt veel zin had hij nog niet.
Uitgelaten, medicijnen en eten gegeven. Skay was het weer zat en zocht naar een slaapplek, uiteindelijk maar in zijn bak in de keuken.

Ik dacht laat hem maar even lekker slapen, ga ik wel even naar de TV kijken.

Dacht dat het mij nooit zou overkomen, maar zit ik een beetje te zappen en blijf hangen bij Secret Story,
een stel mensen die met elkaar in een huis zitten en waar Ankie best wel verslaafd aan is. Meestal ga ik dan wat anders doen, en normaal ga ik dan met Skay sporten of ben ik op mijn werk of zit wat achter de PC. Dus altijd wel wat om handen, maar als je enigzins gedwongen je activiteiten alleen kunt beperken tot een beetje achter de PC en wat lezen en TV kijken, ga je meest vreemde dingen uithalen.

 

Dus zo kwam ik terecht bij dat programma en het trok mijn interesse, wat blijkt, er wordt een pup in dat huis gebracht. Een Portugese zwerfhond van een maand of drie.
Ik kreeg dus direct een DejaVu,dit hondje was precies Skay, een iets te grote neus, waarschijnlijk een kruising, maar wel echt alle kenmerken van een boxer.

Had nog ergens een filmpje staan van de eerste foto's van Skay, kijk en oordeel zelf. Maar met uitzondering van zijn neus, lijkt het toch sprekend.

 

 

Dus even dit bekeken te hebben begint Skay weer wat leven te vertonen, en gaan we weer een stukje wandelen. Nu wordt het toch tijd dat ik wat ga doen, dus ga maar even wat rommelen en Skay volgt me overal.

Hij begint weer echt goed op te knappen. s' Middags besluit ik om even lekker buiten in de tuin te gaan zitten en zowaar begint Skay, Indy uit te dagen en volop te spelen. Ik grijp toch maar even in, want moet hem toch maar wat rustiger houden.

Ik begin echt goede hoop te krijgen dat hij er bovenop komt, geen pijnstillers meer, vandaag de laatste misselijkheids-tabletten en mogren de laatste antibiotica. Heb nog wel wat maagzuurremmers en maagwandvloeistof. Maar het zit er echt goed uit.

s'Avonds worden we toch nog wel een paar keer herinnert aan vorige week, toen het drama begon. Maar ik denk dat Ank en ik de enige zijn die hierover inzitten, Skay ligt gewoon lekker te slapen en trek zich nergens meer wat van aan.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Cloudy
Wind : 3.6 km/h
Humidity : 94%