web analytics

KC Canida Venlo 19-06-2010

  • 0

KC Canida Venlo 19-06-2010

Er vielen gedurende de wedstrijd toch aardig wat DK’s en fouten, eindelijk waren wij dan aan de beurt, de snelste tijd op dat moment was 33.95 sec, terwijl de SPT op 41 sec, stond.
Skay liep lekker en reageerde goed, en ik had het parkoers ook goed in mijn hoofd zitten, we eindigde foutloos in een tijd van 36.77 sec. Een prima tijd voor ons, later bleek dat het goed was voor een 8e plaats en goed voor 48 punten, een lekker begin van de dag.

 

Het vaste parkoers was wederom een leuk rondje en omdat er nu met startnummer 1 begonnen werd, waren we vlot aan de beurt. Mijn nieuwe methode bij de raakvlakken werkte perfect en Skay had al zijn raakvlakken, dit kost wel wat seconden, dus we blijven nog wel trainen op de touch-methode. maar weer waren we foutloos in een tijd van 40.34, met een SPT van 48 sec, ruim binnen de tijd.
Op het VP werden we 17e en hadden 21 punten gescoord, een goede oogst vandaag met 69 punten.
In de competitie staan we nu op een 16e plaats met 276 punten, dus de B2 komt nu wel echt dichtbij,

voor de actuele stand klik hier ………….

 

We hebben ook nog aan het spel meegedaan, omdat Jan Langius en Kees Stoel weer wat speciaals hadden verzonnen, een race tegen een tegenstander, waarbij je als er een fout gemaakt werd gestopt moest worden, en de tegenstander verder moest, op het einde moest je de bal in de goal schieten, waarbij je bonus punten kon verdienen. ook dit rondje liep Skay foutloos, maar helaas schoot ik de bal naast de goal en werden we uiteindelijk 9e bij het spel.

 

Een goede dag gehad in Venlo, wel een lange reis, maar het was de moeite waard.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Sunny
Wind : 2 km/h
Humidity : 76%