web analytics

Workshop Total Touch

  • 0

Workshop Total Touch

Om een uur of half tien begonnen we. Jamie zat in de eerste groep. Dat werd gelijk een uitdaging, want Jamie wist totaal niet wat er van haar verwacht werd en ze vond de omgeving zo interessant dat ze ook geen aandacht had voor de Total Touch. Na veel aandringen dacht ze dat ze er mee kon spelen en at dat ding bijna op. Maar door goed doorzettend vermogen van Pim, viel het kwartje dan toch bij Jamie.

 

Skay was hierna aan de beurt. Omdat ik vrij veel met een target methode train, wist Skay al vlot wat er van hem verwacht werd, maar het blijven boxers, dus vrij lomp ging ze steeds naar de total touch. Na gewenning aan het apparaat gingen we verder op de schutting. Ook dit had Skay vrij snel door. Hierna kwam de derde groep, ook hiet zat nog een oude bekende van mij bij. Dick Franke met zijn jonge hond, heb ik nog les van gekregen bij de Band cursus.

 

Nadat iedereen geweest was gingen we nog allemaal een half uurtje aan de slag, voornamelijk op de katteloop. Kreeg ik nog een paar goede tips van Pim, hoe ik mijn afstandstart moet verbeteren en mijn houding tijdens het starten. Goede tips, ga ik zeker wat mee doen.
Voordat we het in de gaten hadden werd het tijd om weer richting huis te gaan, na een leerzame ochtend gaan we er keihard aan werken om te proberen om dit seizoen nog een U-tje te halen op het vaste parkoers, zodat we volgend seizoen kunnen uitkomen in de B1. Dus werk aan de winkel

Pim en Michelle, hartelijk bedankt voor jullie bijdrage en tips, en Leen en Marianne bedankt voor de mooie foto’s


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Cloudy
Wind : 3.6 km/h
Humidity : 94%