web analytics

Vakantie gevoel

  • 0

Vakantie gevoel

Terug van weggeweest

Terug van een welverdiende vakantie in Noord-Holland(Zuid-Oost Beemster), nog even de tijd gevonden om de site bij te werken.
We hebben een heerlijke 10 dagen gekampeerd bij de boer, in het begin aardig koud, maar wel droog, later in de week heerlijk weer, waardoor we ook nog verbrand zijn.

Tijdens onze vakantie hebben we ook nog wat wedstrijden gelopen. Op 16 mei hadden we een wedstrijd in de boxercompetitie in Enter.
Eindelijk lukte het ook bij de boxers, Skay liep niet zijn snelste rondjes, maar wel stabiel.

Tijdens het eerste VP maakte we een fout op de katteloop en eindigde hierdoor op een 2e plaats. Bij het 2e VP ontstond wat commotie, want de deelnemers twijfelde aan de keurmeester, maar Skay kreeg een foutloos rondje toegekend en was de snelste. We werden eerste op het 2e VP. Bij de jumping liet ik Skay gewoon goed rond gaan en nam niet heel veel risico, zodat zijn tijd niet heel goed was, maar wel foutloos en goed voor weer een 2e plaats. zo eindigde we in het dagklassement op een eerste plaatsen won Skay zijn eerste beker met zijn foto erop, die van de Nederlandse Kampioen van 2009.

Op 22 mei liepen we een wedstrijd bij de KC Zaanstreek e.o. Een thuiswedstrijd, want we hoefden maar 12 km te rijden. We gingen natuurlijk iet zomaar naar de Beemster op vakantie. Op het VP maakte we weer een foutje op de schutting en kwamen ook nog eens 0.31 sec. te laat binnen. Wel op een 17e plaats van de 78 deelnemers, maar geen punten. De jumping ging beter, we liepen foutloos in 39.40 sec. Hierdoor werden we 22e en konden 11 punten bij laten schrijven. Ook kregen we nog een clean run rozet. Een leuk initiatief van de organiserende KC. We hebben nu een totaal van 207 punten bij elkaar gelopen in de B1 en staan op een 16e plaats.

Op 2e Pinksterdag reizen we af naar Linde in Drenthe, daar gaan we weer eens een wedstrijd lopen bij de FHN. Hebben we door andere wedstrijden al wat rondjes moeten missen, maar eens kijken of Skay nog fit genoeg is na de vakantie, waarbij hij toch wel aardig actief is geweest, wandelen, hardlopen, trainen, wedstrijden en de hele dag buiten. We houden jullie op de hoogte.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Sunny
Wind : 2 km/h
Humidity : 76%