web analytics

Maandag

  • 0

Maandag

Een nieuwe week.

Vandaag, maandag 18-04-2011, moet ik weer naar mijn werk.
Dus om 5.30 de wekker, kan ik nog een kwartiertje bijkomen. En zoals gewoonlijk liggen de honden nog te slapen.
Bakkie doen en wat eten en om 6.15 uur zit ik in de auto op weg naar Leusden. Begint weer goed de A28 zit weer dicht bij Hoevelaken.

Om twee minuten voor zeven rijd ik de poort binnen, het wordt steeds erger, kan beter op de fiets gaan doe er dan bijna net zo lang over naar Leusden.
Mijn collega's willen natuurlijk allemaal weten hoe het met mijn hond gaat en aangezien ik 15 directe collega's heb en 260 indirecte gaat het wel een poosje duren.

Om 8 uur moet ik toch even naar een vergadering, de dagopening van mijn directe chef, en ook hij was verrassend geïnteresseerd.

Half negen toch maar even gebeld naar huis om te vragen hoe het ging, Skay had weer een bak met brokken op. Ook nog even de dierenarts gebeld en morgenavond om 7 uur gaan we op controle.

De ochtend verloopt met veel gepraat, is best wel veel gebeurd de afgelopen week, maar toch heb ik een halve dag verlof genomen. Ik wil Skay nog niet te lang alleen laten zitten, dus om 11.00 uur nog snel even mijn mail gecheckt en dan "operatie stofwolk" de bus in naar huis.

 

Skay staat voor het raam mij op te wachten, ik denk dat hij het geluid van de bus herkent. Ook Indy laat zijn blijdschap merken.
dus gaan we maar even een stukje wandelen.

De middag en avond verloopt rustig, Skay eet goed, komt om half elf zelf weer zeuren dat hij uitgelaten wil worden, dus het is bijna weer als voor de stresnacht van vorige week zaterdag.

Ik heb morgenvroeg ook nog even vrij, zodat we elkaar kunnen aflossen. Maar woensdag moet ik toch weer de hele dag gaan werken en Ank ook een halve dag.
Maar het moet nu wel weer kunnen, want we gaan echt de goede kant op. Skay eist zelfs alweer zijn plekje bij mij op en Indy vind dat best.

 

3 man op de bank


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Cloudy
Wind : 7.4 km/h
Humidity : 76%