web analytics

KC Deventer 24-05-09

  • 0

KC Deventer 24-05-09

Wedstrijdverslag KC Deventer Cynophilia A-Large

Vandaag was er weer een wedstrijd van Cynophlia in de A-klasse.
We reisden voor deze wedstrijd af naar Deventer. Ongeveer 3 kwartier rijden, wel lekker een keer dichtbij.

We waren vrij vroeg aanwezig, maar toch begon het veld alweer aardig op een camping te lijken. Snel de startnummers gehaald en ons geïnstalleerd.
We waren vandaag met zijn vijven van de KC NWV. Jose met Chanti, Jet met Lotje, Marion met Tobias, Anita met Glenn en ik met Skay. Erik met Faya was ook aanwezig, maar die loopt in de B-klasse,een andere ring. Bij elkaar waren er zo'n 200 combinaties aanwezig, waarvan er 60 in de A-Large.

We begonnen met het spel. Niet zo heel erg lastig en alleen de schutting als raakvlak, Skay mistte dit raakvlak en met 1 fout uiteindelijk toch goed voor een 12e plaats. Jet deed het beter met Lotje, ze won in de small-klasse.

Hierna was het de beurt aan het Vaste parkoers. Bij het verkennen bleek al dat er wat lastige stukjes inzaten. Ik kon Skay goed rondkrijgen, maar toch weer 2 fouten op de raakvlakken, uiteindelijk goed voor een 10e plaats. Er was maar 1 combinatie die zijn hondje foutloos en binnen de tijd over het parkoer kreeg. Marion en Anita pakte wel een beker met 1 fout en een 5e en 6e plaats. Jet en Lotje deden het weer goed en legde beslag op de 2e plaats met 1 fout.

 

En dan als laatste de jumping, een snel parkoers met een STP van 35 seconden. Skay was bijna als laatste aan de beurt en ik had al in de gaten dat er veel sneuvelden bij het uitkomen van de tunnel. Rechtdoor naar de band ipv linksaf naar de hoogtesprong. Skay ging goed, krappe bochten, goede wissels en nog redelijk wat snelheid na een warme dag. De tunnel in en linksaf naar de hoogtesprong, paaltjes liepen goed, weer de tunnel, nu wel rechtdoor naar de band, nog 1 hoogtesprong (en in mijn gedachten nog 1) en we zijn binnen, foutloos maar geen tijd. De klok liep niet mee.

Later bleek dat Skay er een dikke 31 seconden over gedaan had, dus een derde U-tje en een beker voor de 4e plaats. Ook Jet pakte weer een 2e plaats met 1 fout, dus geen U-tjes, maar wel 3 prijzen.
Een hele succesvolle dag voor ons en de KC.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Cloudy
Wind : 3.6 km/h
Humidity : 71%