web analytics

Een nieuwe dag

  • 0

Een nieuwe dag

Weer een dag gewonnen

 

Even bijkomen van de nacht, Skay heeft lekker geslapen, maar ik ben wel een beetje brak. Ligt voor geen meter op een stretcher van een paar tientjes uit de campingwinkel. Heb haast spijt dat ik de kinderen hierop heb laten slapen met de vakantie.

Skay heeft volgens mij wel lekker geslapen, want ik heb hem niet echt gehoord vannacht. Om een uur of 6 werd hij wat onrustiger. Om 9 uur heb ik hem uitgelaten en hij heeft wel weer ontlasting gehad. Eten doet hij nog niet, heeft al wel een beetje gedronken.

Ben nog wel even naar de DA geweest, want ik had nog wat vragen, voornamelijk dat hij niet wil eten, dus heb ik weer wat extra medicijnen meegekregen.

Voor de kenners onder ons, Skay krijgt de volgende medicatie: 2x per dag antibitica (Clavubactin), 3x per dag pijnstillers (Temgesic), 3x per dag maagzuurremmers (Zitac), 3x per dag Primperid tegen misselijkheid en 3x per dag 5 ml maagwandvloeistof waar ik de naam niet van weet. Dus een behoorlijke dag taak. Maar ik doe het graag.

Vandaag ga ik dus gewoon lekker de wacht houden, Ankie is werken. Heb nu wel de tijd om al mijn sociale media bij te houden, er zullen wel vrienden zijn die niet weten wat ze overkomen dat die boxergek nu zoveel schrijft, maar ja, niet werken niet trainen en het uitlaten is ook maar een fractie van wat het was.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Cloudy
Wind : 3.6 km/h
Humidity : 94%