web analytics

DAME 2009

  • 0

DAME 2009

Interessante workshops tijdens de DAME 2009

 

In de laatste week van juli werd er door de Vriendenkring Behendigheid Band de Dutch Agility Midsummer Event wederom georganiseerd.

Omdat ik nog veel te kan leren, hebben we ons aangemeld om 2 workshops te volgen van 4 uur per workshop.

Dame 2009

 

De eerste workshop werd gegeven door Alen Marekovic uit Kroatië. Het was voor Skay een beetje te warm en we zaten in een groep met 2e en 3e graads lopers dus het was een pittige workshop.
s’Middags was het iets meer bewolkt en ging Skay iets sneller door de oefeningen. Maar hierbij ging ik zelf nogal wat vaak de fout in, maar het was een training en ik heb zeker heel veel geleerd, hoe ik zelf beter kan handelen en hoe ik Skay nog meer kan motiveren. Ook flink gewerkt aan de verschillende wissels met de nadruk op de franse wissel.

Dame 2009

 

Op woensdag hadden we een workshop van Carl de Rouck. Hij legde vooral de nadruk op de looplijnen. Nu waren we ingedeeld bij voornamelijk 1e graads lopers, dus het niveau was iets lager, maar Carl had al snel in de gaten bij welke combinaties hij de juiste aanwijzingen moest geven. Het beinvloeden van de looplijnen was mij wel bekend, maar ik heb nu ook geleerd hoe je dat moet doen zonder dat de snelheid af neemt.

Een heel leerzame week en nu maar hopen dat dit nog een vervolg heeft, want tijdens zo’n evenement is heel veel te leren en dan zal het voor ons zeker niet de laatste keer zijn.

 

 

 


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Sunny
Wind : 2 km/h
Humidity : 76%