web analytics

Boxers Agilitycompetitie 2011_04

  • 0

Boxers Agilitycompetitie 2011_04

4e Wedstrijd NBC competitie

03-07-2011
Een week na Skay's mooie overwinning werd vandaag alweer de 4e van de 6 wedstrijden gehouden.
Ditmaal werd deze wedstrijd georganiseerd door onze eigen kringgroep, dus dat betekent best wel veel zaken regelen.
Zorgen dat er voldoende vrijwilligers zijn, de catering moet georganiseerd worden, veld uitgezet en iedereen moet zijn taak weten.
Gelukkig hebben we een stel goeie vrijwilligers dus iedereen wist wat hij moest doen.

We waren om 7.00 uur al aanwezig, zodat we alvast de catering konden regelen en onze eigen tent opzetten, om half acht kwam ons vrijwilligersteam, dus na een bakkie liep het allemaal bijna vanzelf, zodat we ruim op tijd klaar waren om de wedstrijdlopers en de keurmeester te kunnen ontvangen.

Dhr. Martin Schoffelmeer was ditmaal keurmeester en we begonnen met het spel, wat eigenlijk een vast parkoers was. Op zich niet zo lastig, maar omdat ik wat risico's nam en waarschijnlijk het vertrouwde van eigen veld en toestellen, en daarom niet erg geconcentreerd was, stuurde ik Skay door dom in te stappen over een verkeerde sprong, dus….diskwalificatie.

Even mezelf tot de orde geroepen voor het eerste VP, Skay liep geweldig en had alle raakvlakken, in een tijd van 44.12 sec kwamen we foutloos over de finish. Bijna 12 sec sneller dan de nr 2. Onze grootste concurrent, Gunther de Cock met Dorit liep wel een snel rondje, maar met 1 foutje en een tijd van 47.00 sec eindigde ze op een 4e plaats.

Het 2e VP was een stuk lastiger, ik kwam niet goed uit met een wissel en moest alle zieilen bij zetten om Skay toch nog goed rond te krijgen, niet echt een perfect rondje, maar toch weer foutloos en met een tijd van 47.98 bleven we Gunther en Dorit toch nog meer dan 1 1/2 sec voor en pakten we onze 2e overwinning vandaag.

De jumping was een lekker snel rondje met best wel wat tunnel ingangen. Skay liep weer zijn rondje foutloos en in een tijd van 38.52 waren we weer de snelste.
Zo werden we met 3 eerste plaatsen weer de dagwinnaar.

De koppelrace liepen we samen met de Belg Danny Claes en Gynger, Danny liep een goed rondje, maar helaas was ik de concentratie kwijt en liet Skay een verkeerd toestel nemen, dus helaas weer een DK.

 

Dit is voorlopig de laatste wedstrijd in de boxercompetitie, op 4 september lopen we de een na laatste wedstrijd bij de KG Dordrecht.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Sunny
Wind : 5.3 km/h
Humidity : 58%