web analytics

KG Utrecht 07-06-09

  • 0

KG Utrecht 07-06-09

Skay 1e plaats bij de jumping, Indy wordt 2e bij de dagwedstrijd.

De derde wedstrijd in de agilitycompetitie voor boxers werd gehouden op ons eigen terrein in Amersfoort.
Omdat Skay op een derde plaats in de competitie en we al 2 disken hebben gelopen is het zaak om vandaag een goed resultaat neer te zetten om in het spoor van de no 1, Gunther de Cock met Dorit en de no 2, Joop Reulen met Elcaro, te blijven om nog kans te houden op het kampioenschap.

 

09-06-07 (33)De voorspellingen waren goed voor vandaag en we waren al vroeg aanwezig om het veld wedstrijd gereed te maken. Omdat er in België gestemd moest worden en onze Belgische lopers, dus wat later kwamen werd er vandaag gestart met de “Happy Dog”competitie. Hier doet Indy aan mee. Als eerste werd er dus gestart met het spelparkoers “Time Gambling”. Omdat Indy 5 parkoersen op een dag niet meer volhoud doe ik met Indy hier dus niet aan mee. Met Skay gokte ik 47 seconden. Skay voltooide het parkoer in 33.98 sec. Dus totaal verkeerd gegokt. Het 1e VP werd door de keurmeester Piet Plasmans behoorlijk pittig gemaakt. Indy kwam foutloos rond in een tijd van 59.48 sec. en werd eerste. Skay ging iets lastiger, een weigering bij een sprong en een fout in de palen, helaas corrigeerde ik hem (volgens de keurmeester) niet goed en werd gediskwalificeerd.

 

Het 2e VP was iets gemakkelijker en Indy liep wel foutloos, maar is niet zo snel meer en werd derde. Met Skay maakte ik een voetfout en Skay pakte de verkeerde sprong, weer een dis. Hierna kwam de jumping en Piet Plasmans is van de afstanden en snelheid. Aan Indy niet echt besteed en ook hier werd ze weer derde. Skay ging wel als een speer en nu kon ik hemgoed de weg wijzen.

We liepen foutloos in 32,48 seconden. Later bleek dit ook de snelste tijd te zijn zodat wij een eerste plaats pakte op de jumping.
Als laatste parkoers werd de koppelrace gelopen. Indy had genoeg gedaan voor vandaag en met Skay loote ik de snelle Dex van Marcel Wentrup. Dex had een snelle start en ging al razendsnel het parkoers rond. Hij finishde en Skay startte en snel eerste rondje een lastige wissel en ik kon hem nog net op tijd bij de tunnel weghouden. Met een tijd van 69.44 seconden werde we eerste bij de koppelrace. Toch nog een leuk einde aan een toch wel slecht gelopen thuiswedstrijd. 13 september is de volgende wedstrijd, dan maar hopen op een beter resultaat.

Klik hier voor mijn fotoalbum


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Cloudy
Wind : 7.4 km/h
Humidity : 76%