web analytics

30-04-2011 Speed Almere

  • 0

30-04-2011 Speed Almere

Onze eerste wedstrijd in Almere

 

Koninginnedag 2011, meestal een uitgelezen dag voor een wedstrijdje, mede omdat Ankie dan toch moet werken en ik Koninginnedag in Putten onderhand wel gezien heb en in je eentje Koninginnedag vieren niet al te leuk is, dan beter een beetje socialiseren tijdens een wedstrijdje.

Nu was er een wedstrijd in Almere bij Speed, dus Skay meegenomen, korte broek aan, maar mijn oranje T-Shirt toch maar thuis gelaten. We gingen natuurlijk niet de wedstrijd lopen, maar alleen kijken en sfeer proeven.

 

Speed Almere 30-04-2011

 

 

In Almere aangekomen werd in gelijk hartelijk begroet door Leen en Marianne, de organisatoren van de wedstrijd, die alles wilde weten over het herstel van Skay.

Er waren ook nog een paar combinaties van de KC aanwezig, dus daar ook maar even mee staan praten. En volgens mij vond Skay het weer geweldig om op het wedstrijdveld te zijn.
Hij genoot van alle aandacht en alle activiteiten die er altijd zijn bij een wedstrijd, natuurlijk waren er ook hondjes die hij niet zo leuk vond, maar dat hoort er ook bij.

Tijdens het verkennen van de jumping, het leek het mij wel interessant om te kijken wat voor parcours Tineke de Vries had gemaakt, dus ging ik ook maar even verkennen, vroeg Marianne of ik met Neo, de Groenendaeler van Leen wilde lopen. Leen had zich nameljik geblesseerd tijdens het VP en kon niet meer goed handelen. Leek mij natuurlijk heel leuk om dit te proberen.

Maar toch ging ik een paar keer flink in de fout. Te snel begonnen met het rondje, zodat er weinig contact was tussen mij en Neo. had de verkeerde schoenen aan, zodat ik bij de eerste de beste wissel al bijna onderuit ging. En op het moment dat Neo de baas in de gaten had, was alle aandacht weg en wilde Neo alleen nog maar naar Leen.

 

30-04-2011 Speed Almere met Neo

 

 

Helaas, ik had iets anders verkend, maar het valt ook niet mee om met een andere hond te lopen, waar je niet voldoende contact mee hebt. maar het was wel weer even een leuke ervaring.

Met Skay zijn we in training, ben al wezen hardlopen en ga vanmiddag een stukje fietsen. Donderdag de eerste agility training en maar goed kijken wanneer we onze eerste wedstrijd gaan lopen. het begint wel behoorlijk te kriebelen.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Sunny
Wind : 2 km/h
Humidity : 76%