web analytics

2e TWC wedstrijd

  • 0

2e TWC wedstrijd

De 2e  TWC wedstrijd “KC-NWV Newbies”

12-12-2010
Nadat we de eerste wedstrijd in de competitie niet al te succesvol hadden afgesloten, waren we  vandaag, zonder hooggespannen verwachtingen, gereed om de 2e wedstrijd te gaan lopen.
Ons team bestond vandaag uit Audrey met Quincy, Anneke met Jurre, Jet met Lotje en Henk met Skay.
 

Voor de gezelligheid reden we met elkaar mee en stonden we om iets over 8 bij de manege in Balkbrug.

De eerste ronde was het vaste parkoers waarbij de grote honden als eerste mochten starten.
Na het verkennen mochten wij als eerste het wedstrijdveld betreden. Na een goede start was het meest lastigste punt het raakvlak bij de katteloop.
Niet helemaal vlekkeloos, maar wel zonder een fout voltooide Skay het rondje in een tijd van 37.04 sec. Later bleek dat dit goed genoeg was voor een 4e plaats van de 129 deelnemers.

Hierna was het de beurt aan Anneke met Jurre. Helaas maakte Jurre 2 foutjes en met een tijd van 44.58 sec kwam ze uiteindelijk op een 40e plaats terecht.
Audrey en Quincy was het volgende koppel wat ging presteren. Met 1 fout en een tijd van 49.55 eindigde ze op een mooie 39e plaats.
Nu werd de sprongen lager gezet voor de medium hondjes, die hadden we niet bij ons, maar uiteindelijk was het tijd voor de kleine hondje. En wij hadden daar Lotje voor meegenomen, samen met Jet.
Een goed rondje tot aan de voorlaatste hindernis. Lotje besloot om haar eigen rondje te lopen en sprong over het verkeerde hekje. Helaas gediskwalificeerd.

Uiteindelijk kwamen we als team nog op een 5e plaats terecht op het VP.

Hierna was het tijd voor de estafette. Als eerste van ons team startte wij. Een weigering bij een sprong bezorgde ons 1 fout. Jet en Lotje startten als 2e koppel, Lotje liep een perfect rondje en ze kwamen foutloos binnen. Anneke met Jurre waren het 3e koppel, Jurre sprong van de katteloop en weigerde bij een sprong. Anneke kwam met 2 fouten binnen. Audrey en Quincy waren het laatste team bij de estafette. Ook Quincy had een weigering, dus kwamen ze binnen met 1 fout. Met 3 weigeringen en 1 fout en een tijd van 93.10 seconden eindigden we in de estafette op een 7e plaats van de 30 teams.

Het laatste onderdeel van de wedstrijd was de jumping. Weer moesten wij als eerste van het team startten. Skay liep een foutloos rondje en met een tijd van 32.01 werden we 8e.
Anneke met Jurre maakten 2 fouten op de jumping en in een tijd van 56.06 kwamen ze op een 43e plaats terecht. Audrey en Quincy maakte 1 foutje en liepen een tijd van 39.23. Hiermee eindigden ze op een 28e plaats. Onze kleine was weer als laatste aan de beurt, maar hij liep een fantastisch rondje. Jet en Lotje liepen foutloos in een tijd van 37.13 sec en verdiende hiermee hun eerste rozet en een 14e plaats.

Het team van de KC NWV heeft hiermee een ongelofelijk goede prestatie neergezet, want op de jumping bleek dat zij veruit het sterkste team hadden en pakte de winst op de jumping.

In het individuele eindklassement werd Skay zelfs 3e, Quincy 20e, Anneke 24e en Lotje 54e. Er waren in Balkbrug 129 deelnemers en 24 teams aanwezig die streden voor de prijzen. Uiteindelijk bleek dat het team van de KC het beste had gepresteerd vandaag en werden gehuldigd als het beste team van de dag.

Inmiddels zijn we ook gestegen in het klassement en staan nu op een 9e plaats.

Vol behangen met medailles en een soort van overwinningsroes keerden we rond een uur of 6 weer richting huis om te gaan genieten van onze goede prestatie.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Sunny
Wind : 2 km/h
Humidity : 76%