web analytics

1e wedstrijd TWC

  • -

1e wedstrijd TWC

Tags : 

In de wintercompetitie wordt er door de stichting Agilityclub een wintercompetitie voor teams georganiseerd. Voor het 3e jaar hebben wij ook weer kunnen inschrijven met een team van de KC Noord West Veluwe.
Nadat ons team  vorig jaar “Henkie’s Angels” heette, hebben we dit jaar onze teamnaam omgedoopt naar “Singeliers”, dit betekent apart stel. Vonden we ook wel toepasselijk.
De eerste wedstrijd werd gehouden op 11 november in Balkbrug.  Er waren zo’n 92 combinaties aanwezig vertegenwoordigd in 18 teams, en nog een aantal die buiten mededinging meededen.
Het eerste rondje was de jumping en wij waren als 12e aan de beurt. Skay liep een goede jumping en verdiende onze eerste rozet, want bij een foutloos rondje krijg je in deze competitie een clear round rozet. In een tijd van 32.97 liepen we maar een dikke 3 seconden langzamer dan de winnaar en eindigden op een 8e plaats.
De estafette hadden we een paar keer getraind met ons team, dus we hadden er het volste vertrouwen in. Als voorlaatste team mochten wij de estafette lopen. Skay in ik begonnen en Skay liep weer foutloos, Anneke en Jurre en Ariena met Boss liepen ook foutloos, helaas had Audrey met Quincy wat problemen met de instreek van de palen en kreeg 2 keer een fout toegewezen. Met 2 fouten werden wij als team 5e in de estafette.

Het laatste rondje van de dag was het vaste parkoers. Ook hier ging Skay weer heel goed, met zelfs al zijn raakvlaken goed. Foutloos en in een tijd van 42.00 seconden eindigden wij op een 6e plaats, maar 0.01 seconden achter de nummer 5 en een dikke 5 seconden achter de winnaar, dus was ik uiterst tevreden met de resultaten van deze dag. Helemaal toen de balans werd opgemaakt en het bleek dat wij als team op een 2e plaats waren geëindigd, en Skay de op 1 na beste hond van de dag was.
De volgende wedstrijd is op 16 december, dus proberen of we weer zo’n resultaat kunnen neerzetten.
 


Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Cloudy
Wind : 2.4 km/h
Humidity : 85%