web analytics

KC Hoogeveen 03-05-09

  • 0

KC Hoogeveen 03-05-09

Een goed resultaat in Hoogeveen

03-05-2009

Vandaag reisden we af naar Hoogeveen, om daar onze derde wedstrijd te gaan lopen.
De vorige 2 gingen wonderbaarlijk goed, dus de verwachtingen waren hoog gespannen.

Helaas ben ik nog steeds niet gewend aan de wedstrijdstress, al moet ik zeggen dat het wel iets minder wordt. Het leek niet zulk heel mooi weer te worden en omdat we vandaag met z'n vieren waren van de KC, werd er besloten om de partytent op te zetten.

Startnummers halen en parkoers verkennen. De keurmeester Mevr. Corrie Vink besloot, misschien i.v.m. de weersverwachting, om te starten met het vaste parkoers.
Nog het enige Utje wat we nodig hebben. Dus daar kwamen ze weer hoor de zenuwen.

Ik had startnummer 20 zo had ik niet veel tijd om te kijken, want we moesten al vlot met onze WU beginnen.
We liepen het rondje uitermate goed, helaas heeft Skay nog steeds problemen met de raakvlakken en mistte nu allebei de aflopen.
Gelukkig was de tijd wederom aardig goed,met een tijd van 37,94 seconde en 2 fouten eindigden we toch nog op een verdienstelijke 9e plaats.

De jumping moesten we lopen in de motregen, dus de keurmeester had een vooruitziende blik. Een pittig parkoers, met een SPT van 40 seconden.
De start ging goed en ik kreeg Skay via de box door de tunnel, een 3-sprong in een bocht. Ik stapte te vroeg weg en Skay reageerde hier goed op. Dus ging hij langs de sprong, een fout van mij die ik weleens vaker heb, Skay deed het alleen maar goed.
Met een weigering en een tijd van 38,22 seconden werden we 10e op dit onderdeel.

Het spel liepen we dus in de regen, en Skay had het raakvlak al niet bij hindernis 2, dus er was niets meer te halen en ging ik alle risico's nemen. Ver weg sturen door de tunnel,een blinde wissel en ik was de weg kwijt, dus geen resultaat met het spel.

Een leuke dag en weer veel geleerd,op naar de volgende wedstrijd.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste Nieuws

Diavoorstelling

Putten (Netherlands)
Today
Sunny
Wind : 2 km/h
Humidity : 76%